Zoeken
 Zoeken

Over ons


Het kost mensen met kanker vaak moeite hun leven na deze diagnose opnieuw vorm en zin te geven. Erover praten helpt. Wij vinden het belangrijk dat de gasten de ruimte krijgen om vrij over hun ervaringen, problemen en beperkingen te spreken met iemand die buiten de familie- en kennissenkring staat. Het praten met de partner, andere familieleden of vrienden kan ook steunend zijn, maar soms worden gevoelens en gedachten ingehouden om hen niet te belasten. Door het contact met lotgenoten leert men beseffen dat ze niet de enige zijn met deze problemen.

Het inloophuis wil een laagdrempelige ontmoetingsplaats creëren waar mensen, die met kanker in aanraking zijn gekomen, in een huiselijke sfeer de ruimte geboden wordt voor een praatje, steun, warmte en rust. Met lotgenoten en vrijwilligers kan men praten over de vele vragen, ervaringen, angsten en emoties die kanker met zich meebrengt.

Er zijn boeken in te zien over kanker en er wordt gewerkt aan een databank om in contact te komen met lotgenoten in de buurt.

Agenda

Nieuws

03-07-2017Nieuwe start de Gele Linde
Inloophuis de Gele Linde gaat samen met TOM in de ... Lees meer
06-02-2017Geef borstprotheses een tweede leven
Lees meer
17-10-2016Pallialiefje
Symbool voor liefdevolle palliatieve zorg Lees meer