Zoeken
 Zoeken

Welkom op de website van Inloophuis de Gele LindeKanker is ingrijpend voor zowel degene die kanker krijgt als voor zijn of haar naasten.
Een luisterend oor en een plek waar met gelijkgestemden contact kan worden gelegd is belangrijk.
Mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten willen soms een plek waar ze even zichzelf kunnen zijn. Los van alle medische ballast. Deze mensen kunnen bij ons terecht in het Inloophuis de Gele Linde in Boskoop.
_____________________________________________________________________________________________________


Nieuwe start voor Inloophuis de Gele Linde


BOSKOOP – Met ingang van 1 juli is het Inloophuis de Gele Linde in Boskoop een samenwerking aangegaan met Tom in de Buurt in Boskoop. Door de krachten van beide organisaties te bundelen ontstaat er een mooie vernieuwde start van de activiteiten van het inloophuis.

De inloopochtend zal gecombineerd worden met het mantelzorgcafé dat eens per maand op vrijdagochtend in de locatie van het voormalig gemeentehuis Boskoop wordt gehouden.
Naast de inloopochtenden blijft de Gele Linde speciale thema avonden organiseren en kan er ook een beroep gedaan worden op een vrijwilligster voor een huisbezoek.

Door deze samenwerking en ook de nieuwe locatie voor de inloopochtend verwacht het bestuur dat er meer mensen worden bereikt die behoefte hebben aan een luisterend oor. Centraal hierbij blijft dat het gaat om mensen die binnen hun omgeving te maken hebben of hebben gehad met kanker. De vrijwilligers van het inloophuis zijn speciaal gekwalificeerd om dit luisterend oor te bieden. Op dit moment zijn wij ook op zoek naar vrijwilligers die een speciale cursus willen volgen om mensen die leven met kanker bij te staan.

Na tien jaar Inloophuis de Gele Linde Boskoop is deze vernieuwing een goede start naar een eigentijdse organisatie.


_____________________________________________________________________________________________________ Indien het voor u niet mogelijk is, of u vindt het niet prettig, om naar ons te komen, bieden wij ook de mogelijkheid voor een huisbezoek. Eén van onze vrijwilligers zal dan op een afgesproken tijdstip bij u langs komen om bijvoorbeeld met u te praten of informatie te geven, net waar u behoefte aan heeft. U kunt natuurlijk een voorkeur uitspreken voor een vrijwilliger. Indien u geen voorkeur heeft, zal onze coördinator aan de hand van uw wensen een vrijwilliger toewijzen. Klik hier voor meer informatie en om eventueel in contact te komen met de coördinator om de mogelijkheden te bespreken.

Tevens kunt u ook een individuele afspraak maken met één van de vrijwilligsters in het Inloophuis voor een één op één afspraak in plaats van algemeen in de woonkamer.

Het Inloophuis in Boskoop heeft veel boeken in haar bezit over diverse onderwerpen die betrekking hebben op kanker. U kunt deze boeken vrijblijvend lenen. Klik hier voor een lijst van de boeken.

In het Inloophuis bent u altijd welkom!
________________________________________________________________________________________________


Het Inloophuis is ook te vinden op Facebook. Hier vindt u actuele informatie met betrekking tot activiteiten en nieuws. Klik op het symbool voor de desbetreffende Facebook pagina.

 BoskoopAls Inloophuis vallen wij onder de ANBI regeling (belastingdienst). Klik hier voor de informatie omtrent deze regeling.

Agenda

Nieuws

03-07-2017Nieuwe start de Gele Linde
Inloophuis de Gele Linde gaat samen met TOM in de ... Lees meer
06-02-2017Geef borstprotheses een tweede leven
Lees meer
17-10-2016Pallialiefje
Symbool voor liefdevolle palliatieve zorg Lees meer