Zoeken
 Zoeken

Welkom op de website van Inloophuis de Gele LindeKanker is ingrijpend voor zowel degene die kanker krijgt als voor zijn of haar naasten.
Een luisterend oor en een plek waar met gelijkgestemden contact kan worden gelegd is belangrijk.
Mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten willen soms een plek waar ze even zichzelf kunnen zijn. Los van alle medische ballast. Deze mensen kunnen bij ons terecht in het Inloophuis de Gele Linde in Boskoop en Gouda.Naast de vrije inloop, waarbij u gedurende de openingstijden vrijblijvend kunt binnen komen voor een gesprek en/of informatie, organiseert het Inloophuis regelmatig diverse thema-ochtenden en -avonden. Onder de diverse locaties vindt u de desbetreffende geplande activiteiten.
Indien het voor u niet mogelijk is, of u vindt het niet prettig, om naar ons te komen, bieden wij ook de mogelijkheid voor een huisbezoek. Eén van onze vrijwilligers zal dan op een afgesproken tijdstip bij u langs komen om bijvoorbeeld met u te praten of informatie te geven, net waar u behoefte aan heeft. U kunt natuurlijk een voorkeur uitspreken voor een vrijwilliger. Indien u geen voorkeur heeft, zal onze coördinator aan de hand van uw wensen een vrijwilliger toewijzen. Klik hier voor meer informatie en om eventueel in contact te komen met de coördinator om de mogelijkheden te bespreken.

Tevens kunt u ook een individuele afspraak maken met één van de vrijwilligsters in het Inloophuis voor een één op één afspraak in plaats van algemeen in de woonkamer.

Het Inloophuis in Boskoop heeft veel boeken in haar bezit over diverse onderwerpen die betrekking hebben op kanker. U kunt deze boeken vrijblijvend lenen. Klik hier voor een lijst van de boeken.

In het Inloophuis bent u altijd welkom!
________________________________________________________________________________________________

Enquête
Graag willen we het aanbod van inloophuis de Gele Linde zo goed mogelijk laten aansluiten bij waar u, als bezoeker, behoefte aan heeft. Daarvoor is een enquête ontwikkeld. Zou u de vragen in de enquête willen beantwoorden zodat we een duidelijker beeld krijgen of ons aanbod aansluit bij uw wensen en behoeften? Het duurt niet lang, het zijn 10 vragen, en uw antwoorden worden anoniem verwerkt en niet voor andere doeleinden gebruikt. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Klik hier om de enquête te starten.
________________________________________________________________________________________________


Het Inloophuis is ook te vinden op Facebook. Hier vindt u actuele informatie met betrekking tot activiteiten en nieuws. Klik op het symbool voor de desbetreffende Facebook pagina.

 Boskoop
Gouda


Als Inloophuis vallen wij onder de ANBI regeling (belastingdienst). Klik hier voor de informatie omtrent deze regeling.

Agenda

04-04-2017Boskoop - Vrije inloop
Dinsdagochtend 4 april 9.30 - 11.30 uur. Lees meer

Nieuws

06-02-2017Geef borstprotheses een tweede leven
Lees meer
03-02-2017Wereldkankerdag 2017
4 februari 2017 Lees meer
29-01-2017Landelijke Ontmoetingsdag rondom thema Geraakt doo...
Zaterdag 1 april 2017 Lees meer